Daut Sadikoviq

Strategisch marketingpartner

Ik help e-commerce merken door hun business te vertalen naar concrete (digitale) marketingstrategieën. Van strategie tot operatie.

Strategisch marketing & business partner

Wie ben ik eigenlijk?

Met 10+ jaar ervaring binnen e-commerce kan ik ook jouw e-commerce merk helpen met vraagstukken op het gebied van business en marketing.

Door mijn ervaring snap ik de taal van business en weet dit te vertalen naar concrete (digitale) marketingstrategieën. Hierdoor kan je als e-commerce merk duurzaam groeien met een mooie mix van branding en performance.

Met een focus op missie- en doelgedreven marketing onderscheid ik mezelf. Geen korte termijn “hacks”, maar duurzame groei door middel van een infrastructuur waarbij alles gedekt wordt van strategie tot operatie.

Benieuwd of ik iets voor jouw situatie kan betekenen? Ik kom graag (vrijblijvend uiteraard) in gesprek!

Kennismaken?
Daut Sadikoviq

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Marketingstrategie

Marketingstrategie

Een missie gedreven marketingstrategie voor korte- en/of lange termijn. Afhankelijk van jullie wensen komen we tot een strategie op maat.

Marketingleiderschap

Leiderschap

Ontbreekt er senioriteit en/of ervaring binnen de marketingafdeling? Met mijn vele jaren als MT-lid en manager kan ik hierin veel betekenen.

Daut Sadikoviq - Marketingcoach

coaching

Junior, medior of senior medewerkers die een volgende (meer strategische) stap willen zetten? Ik kan ze hierbij ondersteunen als coach.

Audits

Een complete audit van de website? De huidige marketingmix? Of jullie huidige strategie? Ik verzorg een complete audit zodat jullie een uitgangspunt hebben om op door te kunnen gaan.

Marketing sprints en experimenten

experimenten

Experimenteren, growth hacking, iedereen noemt het anders. Het punt is dat door een experiment mindset jouw onderneming flink kan groeien. Dit kan ik voor jullie organiseren.

Marktetingprocessen

processen

Missen jullie een procesmatige en doelgerichte aanpak van de marketingoperatie? Een sterke basis in processen en projectmatig werken kunnen veel efficiëntie opleveren en rust op de afdeling.